Skip to main content

BowTie workshops bij AVSM Arbo Consult

Hieronder staan de diverse workshops die u kunt volgen. Inschrijven voor een workshop kunt u via de email doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een inschrijfformulier. Deze workshops worden georganiseerd met CGE riskmanagement in Leidschendam.

1-daagse basisworkshop BowTie risicomanagement

De workshop is bedoeld voor diegene die zich willen oriënteren op, of willen gaan werken met de BowTie methodiek. De workshop is ook geschikt als opfriscursus.

2-daagse workshop BowTie projectmanagement

De belangrijkste elementen van je project in kaart brengen en managen met behulp van de BowTie methodiek

2+1-daagse workshop BowTie RI&E

De BowTie methodiek wordt steeds meer gebruikt om risico beter te begrijpen en te managen. Inmiddels zijn er ook ervaringen om de wettelijk verplichte RI&E via de BowTie methodiek uit te voeren.

2-daagse workshop BowTie risicomanagement.

isicomanagement op basis van de BowTie methodiek wordt steeds populairder. Het is begonnen in de olie- en gasindustrie en is daarna sterk uitgebreid naar de luchtvaart. Nu is ook een sterke ontwikkeling in de zorg te zien.

1-daagse workshop BowTie auditing

Een belangrijk onderdeel van BowTie riskmanagement is het monitoren of auditen van de beheersmaatregelen (barriers). De auditmodule van de BowTieXP software geeft unieke mogelijkheden om audits te organiseren en te plannen.

1 daagse workshop BowTie incidentenanalyse

Een belangrijk onderdeel van BowTie riskmanagement is het begrijpen waarom beheersmaatregelen hebben gefaald. Dit om beheersmaatregelen te verbeteren of aan te passen. De incidentanalyse module in BowTieXP geeft unieke mogelijkheden om een gedegen analyse te organiseren en op te zetten.

BowTie risicomanagement